E-Faktura

För dig som använder bank på Internet och är avtalspart med oss kan vår e-faktura förenkla betalningshanteringen. Du slipper att skriva in de långa OCR-numret som behövs för att identifiera fakturan. Alla uppgifter är redan ifyllda och du riskerar inte att skriva fel. E-faktura går dessutom utmärkt att kombinera med autogiro.

Så fungerar e-fakturan

E-faktura innebär att vi elektroniskt skickar fakturan till din Internetbank. E-fakturan innehåller samma uppgifter och kommer med samma tidsintervall som dina tidigare fakturor. Du får ett meddelande när du har en faktura att betala och kan välja på att godkänna betalning direkt eller att titta på fakturaspecifikationen innan du godkänner fakturan.

Säkerhet

Det är bara du som kan se e-fakturan via din Internetbank.

Anmäl att du vill ha e-faktura

Observera att det endast är du som är avtalspart – det vill säga den person i hushållet som har tecknat avtalet med oss – som kan få e-faktura.

Anmäl att du vill ha e-faktura hos din Internetbank. För att vi ska kunna identifiera dig som kund behövs en del uppgifter. Ha därför en faktura till hands när du gör din anmälan. Du behöver även lämna en e-postadress som vi kan använda för att kontakta dig.  Du får en bekräftelse på anmälan via e-post och därefter kommer du att kunna betala via e-faktura hos din Internetbank.