Projekt

Vi arbetar med flera projekt som ska
förbättra miljön för dig som Hammaröbo.

PEAB Brf Varvshallen

PEAB bygger bostadsrätter i Lillängshamnen. Först ut var Brf Hamnutsikten vilken nu står klar för inflyttning. För närvarande pågår etapp 2 som är Brf Varvshallen.

Hammarö Energi kommer leverera trygg och miljövänlig fjärrvärme till Varvshallen. Ju fler vi blir som har fjärrvärme desto bättre för miljön och mer kostnadseffektivt för dig som kund blir det.

Länk till projektet. 

Riksbyggen, Brf Hammarötassen

På södra Anneberg växer nu ett nytt bostadsområde fram. Riksbyggen har planerat för ett 80-tal nya bostäder.

Markarbeten och alla förberedelser är nu klara. Just nu påbörjas byggnationen av etapp 1 om 40 bostadsrätter. Mer information om projektet kan du läsa om via denna länk. https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/varmland/brf-norra-hammarotassen/

Skolprojektet

Hammarö Energi är den energileverantör som ansvarar för att nya och renoverade skolor för värme och varmvatten. Vi anpassar vårt system efter de behov som framtidens skolor har. I fler fall innebär det mindre störningar då gammal kulvert tas ur bruk, och nya ansluts.

Hammarö Energi ansluter även nya skolor såsom Anneberg. Anslutning kommer ske från Lövnäs via styrd borrning under Lövnäsleden fram till skolan.

Samtliga nya skolor väster om Bärstad kommer vara anslutna 2022.

Svenska Kyrkan, Kansli

Svenska Kyrkan har valt att ansluta det nya kansliet på Lövnäs som nu tar form med fjärrvärme. Projektet beräknas vara klart kvartal 1 2022.