Varför fjärrvärme?

Är du bekväm?

Fjärrvärme är ett driftsäkert och stabilt värmesystem som tuffar och går året om i alla väderlekar. Om någonting krånglar lyfter du luren och ringer till vår driftservice, alla hembesök och eventuella lagningar i din värmeväxlare ingår i ditt fjärrvärmepris
En fjärrvärmeanläggning är driftsäker, har lång livslängd, kräver ingen skötsel och tar lite plats.

Är du miljömedveten?

Den svenska fjärrvärmen är den viktigaste förklaringen till att Sverige har lyckats sänka koldioxidutsläppen. Genom branschens omställning till förnybara bränslen, effektivare energianvändning, kraftvärme, återvinning av spillvärme och värme från avfallsförbränning har Sveriges totala utsläpp minskat med en femtedel på två decennier.
På det lokala planet här på Hammarö så märks främst fjärrvärmens miljönytta genom minskade utsläpp och renare luft. Fjärrvärme har kort och gott en låg påverkan på miljön.

Vill du ha god service?

Genom att vi som arbetar med fjärrvärmen finns lokalt och nära dig som kund så har vi korta ledtider vid eventuella spörsmål. Vi är snabbt på plats om du behöver hjälp och tycker om att bjuda på en kopp kaffe och en pratstund om du har vägarna förbi.