Vilka är vi som jobbar med fjärrvärmen?

Micael Berg

Vår nya medarbetare sedan oktober 2019. Han kommer senast från Forshaga Energi. Micael kommer jobba parallellt med Lars-Erik som går i pension 2020. Således kommer även Micael ansvara för drift och Service. Micael kommer från Deje och har ett stort intresse för idrott och framför allt fotboll.
E-post: micael.berg@hammaro.se

Lars-Erik Alfredsson

Vår drift och service. Det är till Lars-Erik ni ringer när ni behöver hjälp med er fjärrvärmeväxlare. Lars-Erik har tidigare arbetat för COOR och HSB som vi hade avtal med innan så han är väl bekant med Hammarö Energis kunder och vår fjärrvärme. Lars-Erik dricker inte gärna kaffe så det är inte någon idé att locka med en sådan kopp. Däremot uppskattar han ett äpple eller annan frukt.
Tfn: 054-51 54 85
E-post: lars-erik.alfredsson@hammaro.se

Urban Larsson

Sportintresserad och allvetare inom bolaget. Har jobbat med fjärrvärmen på Hammarö sedan 1985. Det Urban inte vet om bolaget är inte mycket, till honom ringer du om du har frågor om din faktura, dina avtal eller någonting annat som rör din fjärrvärme. Urban arbetar som administratör och har ansvar för såväl administration som ekonomi. Urban är svag för bakverk och sötsaker, kan vara bra att tänka på vid spontanbesök.
Tfn: 054-51 52 73
E-post: urban.larsson@hammaro.se

Vd – Johan Modin

Kommer närmast från de kommunala bolagen i Forshaga där han jobbat som driftschef i 18 år. Bor på en gård på landet tillsammans med sin fru och våra sex barn. På gården finns också en del djur såsom hästar, ankor, höns och katter. Som person är Johan mycket aktiv. Fritiden ägnas åt innebandy, löpning, hästar, odling, matlagning och bakning. Så brist på aktiviteter saknas inte.

tfn: 054-51 52 05

E-post: johan.modin@hammaro.se

Styrelsen

Som ett helägt kommunalt bolag har vi en politikersammansatt styrelse som består av:

Uppdrag Namn Parti
Ordförande Willy Ociansson MP (willy.ociansson@hammaro.se)
Vice Ordförande Nils Safferson M
Ledamot Karin Bäckman S
Ledamot Jesper Malgerud S
Ledamot Magnus Eriksson KD

Ersättare Sven Hedlund
Ersättare Dag Ohlsson C
Ersättare Lennart Lämgren L
Ersättare Sanna Rautioaho S
Ersättare Jan-Eriks Svensson S

Entreprenör och avtal

Robert Nyman

Robban är vår projektledare för nya anslutningar. Det är oftast Robban som ringer och kommer hem för besök inför beställning av fjärrvärme. Han har lång erfarenhet från investeringssidan i fjärrvärmebranschen och han dricker gärna kaffe.

Drift och jour övrigt

Efter kontorstid samt på helger är det driftpersonal hos Karlstad Energi AB som ansvarar för felavhjälpning.