Är du den vi söker?

Om tjänsten

Hammarö Energi söker en Driftstekniker med inriktning styr och reglerteknik. Tjänsten är heltid 100 %. Arbetstider kan variera under veckan och arbete på kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är underställd Vd och präglas av stort flexibilitet rörande arbetsuppgifter. Initialt kommer du att arbeta parallellt med vår driftstekniker under ett år så att du tryggt kan överta dennes arbetsuppgifter. Jobbet vänder sig både till dig med relevant utbildning och god erfarenhet av liknande arbete.

Arbetsuppgifter

Som driftstekniker kommer Du ha ett totalansvar för företagets service vilket omfattar system för felanmälan, kundkontakt, service och dokumentation. Du kommer även att ansvara för en mindre produktionsanläggning på Sätterstrand. Medverkan i planering och utförande av investeringsprojekt. Du kommer delvis att arbeta enskilt vilket ställer stora krav på självständighet, målmedvetenhet och struktur. I övrigt kommer du arbeta i en PC-miljö som präglas av ett tight samarbete kollegorna emellan.

* Administrera stödsystem för drift såsom MCom samt larm.

* Service och reparationer av fjärrvärmecentraler.

* Drift och service av produktionsanläggning.

* Drift och skötsel av kulvertnät.

* Investeringsprojekt.

 Dina personliga egenskaper

Din sociala förmåga värderas högt och är betydande för tjänsten. Som person är du också strukturerad, ordningsam och noggrann men också lösningsinriktad och flexibel när det krävs. Vi ser även att du är initiativrik och driven som trivs i en varierande arbetsroll där du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är prestigelös då arbetsuppgifterna innebär allt från smått till stort. Hammarö Energi huserar i samma lokaler som sitt systerbolag Hammaröbostäder vilket medför att det även kan förekomma gemensamma projekt.

Kvalifikationer och efterfrågad kompetens

Vi tror att du har god erfarenhet av styr och reglerteknik och fjärrvärmesystem. Du har erfarenhet av mätning och mätutrustning för fjärrvärme. Vidare tror vi att du tycker om att jobba med slutkunder.

* styr och reglerteknik

* fjärrvärmekulvert

* Mätteknik

* Talar flytande svenska

* Har god datavana i PC miljö

* Körkort B

Om bolaget

Hammarö Energi bildades 1984 och är ett stabilt helägt kommunalt fjärrvärme-bolag. Bolaget verkar i en expansiv kommun där energi- och i synnerhet miljöfrågan är i fokus. Hammarö Energi har en liten men effektiv organisation. Investeringar och utbyggnad sker på entreprenad, liksom Jour och beredskap.

Nyfiken

Om du är nyfiken på oss tycker jag att du skall höra av dig. Vi kan prata mer över en kopp kaffe. Ring mig på 0730-224104 så hittar vi en tid och plats. Johan Modin.

Din ansökan

Om du redan känner att tjänsten passar dig skickar du din ansökan, läs mer på nedanstående länk:

Ansök här >>