Ny VD Hammarö Energi

Hej alla kunder. Sedan den 12 februari är jag ny VD på Hammarö Energi AB. Jag heter Johan Modin och kommer närmast från Forshaga där jag arbetat som driftschef i de tre kommunala bolagen Forshaga Energi AB, Forshaga Fibernät AB samt Forshagabostäder AB. Efter 18 år i Forshaga känns det jättespännande att fokusera på fjärrvärme på Hammarö.

Jag bor på en gård på landet tillsammans med min fru och våra sex barn. På gården har vi också en del djur. Som person är jag mycket aktiv. Min fritid ägnar jag åt träning, odling, matlagning och bakning. Så brist på aktiviteter saknas inte.

Mitt mål med min nya tjänst är att bibehålla de goda relationerna min företrädare byggt upp och har ambitionen att utveckla och förbättra dem ytterligare. Det är min starka övertygelse att fjärrvärme är den sammantaget bästa grunden för upp-värmning av fastigheter. Du skall känna dig trygg i att vara kund till Hammarö Energi. Min ambition är utveckla de tjänster vi har och även erbjuda nya innovativa produkter som skapar mervärden för dig. För mig är det viktigt att du får en bra service när du behöver hjälp med fjärrvärmen vi levererar.

Avslutningsvis känns det mycket spännande att arbeta på Hammarös energibolag och för dig som kund. Om du har frågor om fjärrvärme är du alltid välkommen att kontakta mig.

Med vänlig hälsning

Johan Modin VD

Telefon: 054-51 52 05

Mobil:    0730-22 41 04

johan.modin@hammaro.se

 

Lämna en kommentar

-->