Härligt resultat!

Nu inför stundande semestrar så har vi just tagit del av resultatet från vår senaste kundmätning. Riktigt trevlig läsning! Vi har ökat betydligt sedan sist, från 67,62 till 76,71 i NKI, dvs, Nöjd Kund Index. I samband med leverans av resultat har vi också fått tagit del av 28 sidor kommentarer, vilket ger oss ett mycket bra underlag i vårt fortsatta arbete kring kundvård. För även om vi har nöjda kunder kan vi alltid bli bättre och till detta arbete är såklart ni kunder det viktigaste vi har att lyssna på. Vi hoppas ni känner er alltid välkomna till oss att lämna synpunkter och förslag till förbättring. Vill ni veta mer om undersökningen går det utmärkt att ringa till Maria på 054-515205 alternativt till Supportföretaget som utfört undersökningen på mail: energi@supportforetaget.se

En riktigt trevlig sommar önskar vi på Hammarö Energi!