Nyhetsbrev november

Det händer mycket just nu, både lokalt och regionalt. Vi ansluter nu kunder för full och kan glädjande meddela att vi kan hälsa 7st nya villakunder samt 4st stora flerbostadshus välkomna som nya kunder! Bäst hade naturligtvis varit om vi haft fler, men bra är det att nyförsäljning går framåt.

I veckorna nu har jag, Maria, haft fullt upp med kundbesök för att prata avtal samt gjort besök hos kollegor i branschen. Både Mälarenergi samt Arvika Fjärrvärme har båda bjudit på intressanta inblickar i deras verksamheter.

Vidare så sitter vi i budgetprocessen och planerar inför kommande verksamhetsår. Några nyheter vi hoppas på att erbjuda direkt till våra kunder är mina sidor och avbrottsavisering via sms. Det finns en rad olika lösningar som stödjer detta och valet av det bästa är inte helt enkelt.

Sist men inte minst så är vi väldigt glada över årets Nils Holgersson som påvisade att vi ligger betydligt närmare mitten än toppen av landets dyraste fjärrvärme. Detta gäller för det sk Nils Holgersson-huset och just detta hus kanske inte är så lätt att jämföra sin egen fastighet med, våra priser varierar ju något beroende på husets förutsättningar och energibehov. Men det är ändå en viss tyngd i rapporten och ett viktigt strategiskt dokument. Mer utförlig information kring våra priser och rapporten kommer inom kort i ett eget avsnitt!

Varma hälsningar,

Maria