Sommar!

Nu skriver jag den sista hälsningen innan jag går på semester!

Detta första halvår har rusat förbi i en väldig fart. Vi har ju som många av er märkt haft lite att göra med trasiga mätare och en plötslig läcka. Mätarna har vi nu ordning på och de nya är försedda med åskskydd vilket jag hoppas kan rädda oss från oväntade åsknedslag. Det är inte bara det tekniska som en trasig mätare medför utan också krångligare fakturor och svårare att följa upp energiförbrukning. Det sistnämnda är någonting vi kommer att se över hur vi kan förbättra i fortsättningen.

I denna sista vecka har vi också haft besök av Supportföretaget som redovisat resultatet från vår genomförda kundmätning. Vi är väl medvetna om att det finns mycket arbetet som kvarstår för att bygga upp förtroende och tillit. Men riktigt glädjande var det att ”betyget” vi fick var Väl Godkänt! Det visar att vi är på rätt väg, men än finns det mycket att göra. Värdefullt var det också att få in så många konstruktiva tips på hur vi kan fortsätta vårt arbete med våra kunder. Direkt efter semestern sätter vi igång med några små, enklare, förändringar som vi hoppas kan komma till nytta. Mer om kundundersökningen och vårt fortsatta arbete med kundvård kommer att läggas in under en separat flik här på hemsidan.

Tills vi hörs och ses igen önskar jag er alla en riktigt trevlig sommar!

Maria