Hammarö Energis nya vd

Kära kund, sedan den 14/10 är jag Hammarö Energi AB: s nya vd. Jag heter Maria Pettersson, är uppvuxen här på Hammarö och bor med min familj i Karlstad. Jag kommer närmast från Kristinehamns Fjärrvärme AB där jag har arbetat som fjärrvärmechef och marknadschef sedan 2005. 

Som person vill jag gärna beskriva mig som aktiv och sportig varvat med kulturella och spännande inslag i form av teater och museum. Fast det stämmer inte riktigt, verkligheten är att jag kanske går på bio ibland och mitt träningskort tar mest plats i plånboken. När jag inte arbetar så är det främst mina barn, böcker och mat som är i fokus. Vilket är fullt tillfredsställande det med!

Min vilja och ambition med min nya roll är att utveckla fjärrvärmebolaget så att du som är kund känner dig stolt över att ha valt ett tryggt, enkelt och miljövänligt uppvärmningsalternativ. Jag tycker dessutom att fjärrvärme är det i särklass bästa sättet att värma upp ett hus. För mig är det också viktigt att du upplever ett bra engagemang och får en bra hjälp genom kontakten med oss och fjärrvärmen vi levererar. I framtiden hoppas jag även kunna utöka vårt erbjudande med fler tjänster och innovativa lösningar så att vi kan uppfylla ett högre mervärde och ta ett ännu större ansvar för helheten. Sammantaget så tycker jag det känns väldigt spännande att jobba på Hammarös egna energibolag och för dig kund.

Maria PetterssonHar du frågor gällande fjärrvärmeverksamheten är du varmt välkomna att höra av dig till mig, jag är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett besök!

Med varma hälsningar,
Maria Pettersson VD
Hammarö Energi AB

Telefon: +46(0)54-515205
Mobil: +46(0)73-4614060
maria.pettersson@hammaro.se
www.hammaroenergi.se