Har du bytt tillbaka till det gamla avtalet typ 2?

Du som har skickat in begäran om att byta tillbaka till det gamla avtalet (typ 2) behöver inte kontakta oss/skicka brev angående eventuell återbetalning. Eventuell mellanskillnad för perioden 2009 till 2011 kommer utbetalas till er.

 • Tommy skriver:

  Hej!
  Gäller återbetalningen även oss som köpt hus, där gamla ägaren bytt till det ”nya” avtalet?

 • Tommy skriver:

  Vi som köpt hus varav den gamla ägaren skrivit på det ”nya” avtalet, får vi också pengar återbetalade?

  • jlk1a skriver:

   Hej och tack för din fråga, vi återkommer med svar. Mvh//Josefin, informatör

  • Per Sidetun skriver:

   Hej Tommy.
   Har din fastighet haft det ”gamla” typ 2 avtalet har du möjlighet att byta tillbaka till det ”gamla” avtalet. Byter ni avtal gör vi en beräkning från det datum som ni övertog avtalet från den tidigare ägaren. Har ni betalat mer med det nya avtalet har ni möjlighet att återfå eventuell skillnad. Har ni fler frågor, tveka då inte att kontakta oss. Med vänliga hälsningar Per Sidetun tf VD.

 • -->