Information

Den 31/8 gör jag min sista dag här på Hammarö Energi AB. Det har varit fyra riktigt händelserika och lärorika år och jag har trivts riktigt bra. Beslutet om att sluta är helt och hållet mitt eget och har att göra med ett nytt spännande arbete. Jag kommer att byta bransch och kommun för att börja som VD på Karlstadbaserade företaget Motherland AB.

Rekrytering av min ersättare pågår och tills dess att ny VD är på plats kommer Hammaröbostäders VD Jan Barthelsson gå in som tillfällig VD på
Hammarö Energi AB. Givetvis finns Urban Larsson kvar på kontoret och Lars-Erik Alfredsson kvar på fältet för att fortsätta finnas tillhands för alla våra kunder.

Stort tack till alla kunder, leverantörer och entreprenörer m fl som bidragit till en mycket välkomnande och trivsam plats att jobba på!

Med varma hälsningar,

Maria Pettersson