Vd:n har ordet

Vart tog 2014 vägen?

Så inledde jag 2014 års sista VD-Brev. Nu har vi redan avverkat de två första månaderna av 2015 och jag kan lugnt konstatera att tiden fortsätter att gå i rasande takt.

Årets början har bjudit till ett varmare väder än vad vi i energibranschen brukar kalla ett ”normalår”. Detta ställer till det lite för oss vars enda intäkt kommer från just värmeförsäljning. Men dessa omständigheter är något vi har med i beräkningarna och kan hantera, vilket också gör det lättare att riktigt njuta av vårsolen!

Sedan tre veckor tillbaka har vi haft en praktikant hos oss som heter Johan. Han går sista året på en sk YH-utbildning till drifttekniker. Inom ramen för hans praktik ligger också hans examensarbete. Att vi tar oss an praktikanter är ganska ovanligt då vi är så små att meningsfulla uppgifter är svåra att få till under en hel LIA-period (Lärande i arbete). Men vi är väldigt glada av att ha Johan hos oss och välkomnar honom och hans kurskamrater in i en spännande och utvecklande bransch!

Vidare så händer det spännande saker i kommunen. Byggandet börjar komma igång och vi hoppas få förse samtliga nya objekt med värme, där det är möjligt. Resultatet av 2014 års intresseutskick fortsätter komma in och det är mycket glädjande att intresset för fjärrvärme verkar vara konstant. Val av värmesystem ska vara långsiktigt och vi fortsätter fokusera på miljö, komfort och service som de nyckelord vi anser beskriver vår verksamhet bäst.

Slutligen vill jag hälsa vår nya styrelse välkommen! Mer information om personer och partitillhörighet kan ni läsa under fliken ”om oss”.

Våriga hälsningar,

Maria